Bushbaby River Lodge


Bushbaby River Lodge is in die eksklusiewe deel van die Hoedspruit Wildlife Estate geleë. Die lodge bied 5 luukse grasdakkamers met 'n uitsig van die droë rivierbedding. Die lodge is ideaal vir woudliefhebbers en bied ongelooflike voëllewe en wild soos njalas, koedoes, duikers, renosters, waterbokke, sebras, vlakvarke, nagapies, Spaanse perdjies, ystervarke en selfs luiperds. Die luukse kamers het ekstra lang koninggrootte-beddens en en suite-badkamers met buite-storte. Elke kamer het lugversorging, tee- en koffiemaakgeriewe, WiFi en 'n haardroër. Elke kamer het ook 'n groot sypaadjie met 'n uitsig van die tuin. Gaste kan die groot swembad en lapa buite geniet. Bushbaby River Lodge bied 'n heerlike ontbyt.

Kontak Nommer: +27 76 837 0604

Webwerf: https://bushbabyriverlodge.com

Epos: info@bushbabyriverlodge.co.za

Address: 700 Hardekool Street

Hoedspruit Wildlife Estate

GPS: South: 24°20ˈ47.015

East: 31°00ˈ24.663

You Might Also Like: