African Footprints Lodge


African Footprints Lodge is deur die toerismegraderingsraad van Suid-Afrika as 4-ster-lodge bestempel. Ons is reg oorkant die Universiteit van die Vrystaat, die Universitas Hospitaal en in dieselfde straat as die groot sportstadions (Vodacom Park ens.) geleë. Alle staatsdepartemente, die Hooggeregshof, Saint Andrews Boys, Saint Michaels, Grey College, Eunice Hoërmeisieskool, die Sentrale Universiteit van Tegnologie, die Bloemfontein Dieretuin en die Loch Logan Waterfront Mall met verskeie luukse restaurante is binne 1,2 km van die African Footprints Lodge.

Kontak Nommer: +27 11 315 7888

Webwerf: http://www.africanfootprints.co.za

Epos: info@africanfootprints.co.za

Address: 219 President Paul Kruger Laan, Universitas, Bloemfontein, 9300, Vrystaat

GPS: 26.0070° S, 28.1130° E

You Might Also Like: