Soul of Africa Lodge

June 1, 2018

 

 

Soul of Africa is 'n luukse wildlodge in privaat besit en word omring deur die idilliese Bosveld-omgewing in die Waterberge, digby Thabazimbi. Ons bied eksklusiewe verblyfpakkette, met alles ingesluit, wat jou nooi om te ontspan in 'n ware luukse omgewing. Kom en beleef opwindende wildritte, heerlike maaltye en onvergeetlike sonsondergange. 

Die lodge het 6 eksklusiewe chalets wat rondom die bergrand versprei is en elkeen privaatheid bied. Elkeen van die luukse chalets het 1 koninggrootte- of koningingrootte-bed, met lugversorging, 'n yskas, koffie- en teemaakgeriewe en 'n en suite-badkamer met 'n bad en 'n stort. Die bad bied ononderbroke en asemrowende uitsigte oor die omliggende berge en veld. 'n Privaat dek nooi jou uit om 'n verfrissende drankie te geniet terwyl die son sak oor die horison.

 

 

Kontak Nommer: +27 (0)14 777 6913

Webwerf: http://soulofafricalodge.co.za

Epos: info@soulofafricalodge.co.za

Address: Klipgat Road

Rooiberg District

Thabazimbi

Limpopo Province

South Africa 0380

GPS: S24 39.637 / E27 33.816

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload