Palala Boutique Game Lodge & Spa

June 1, 2018

 

 

 

Palala Boutique Game Lodge & Spa is in die majestueuse Limpopo-provinsie geleë. Dit is die perfekte venue vir groot of intieme troues. Die lodge maak enige konferensie, bekendstelling, strategiese vergadering of spanbou produktief en lonend. Gaste kan die ritme van die Afrika-bosveld in oorvloed ervaar in 'n enklawe van luuksheid in die wildernis. 

Die verblyf beskik oor 'n groot verskeidenheid suites waarvan elkeen koningingrootte- of koninggrootte-beddens en en suite-badkamers het. Die Gesins-suite bied slaapplek vir 4 gaste en beskik oor 'n koninggrootte-bed, 2 enkelbeddens, 2 badkamers met 'n stort, toilet en wasbak in elkeen en 'n sitkamerarea. 

 

 

Kontak Nommer: +27 (0) 14 940 0088

Webwerf: http://www.palalaboutiquegamelodge.co.za

Epos: reservations@palala.co.za

Address: Palala Boutique Game Lodge Groblersbrug Limpopo

GPS: S23 ̊ 07’ 20’ E27 ̊ 51’ 17’

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload