Oluchi Lodge

June 1, 2018

 

Oluchi Lodge is in 'n 2 7000 hektaar-bewarea. Dié lodge bied gerieflike verblyf, rustigheid, lieflike uitsigte, en die voëllewe is volop in die bewarea. Dit is sowat 16 km vanaf Nelspruit en is ideaal vir enkelreisigers, paartjies, vakansiegangers en gesinne. 

Dié Lodge het 3 luukse suites, 3 luukse gesin-suites, en 1 luuks kothuis. Elke kamer het 'n en suite-badkamer, WiFi, 'n kombuisie, sitarea, waaier, yskassie, mikrogolf, koffie- en teemaakgeriewe, en 'n TV met sekere DStv-kanale

 

Kontak Nommer: +27 71 3333 471

Webwerf: www.oluchilodge.co.za

Epos: bookings@oluchilodge.co.za

Address: Oluchi Lodge, Farm C20E, Claremont Road, Uitkyk, Nelspruit, South Africa.

GPS:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload